ظرفیت بالای تولید مکملهای پروبیوتیک در شرکتهای ایرانی

به گزارش پایگاه خبری غذا و دارو به تازگی مقالهای از بیل گیتس منتشر شده است که ادعا میکند جامعه علمی در مراحل اولیه تحقیق درمورد میکروبیوم است و طی ۱۰-۲۰ سال آینده دانش بشر درمورد گونههای میکروبی افزایش خواهد یافت. او اطمینان داده است در آیندهای نزدیک دانشمندان قادر به تولید قرصهای پروبیوتیک جدید حاوی ترکیبات باکتریایی ایدهآل خواهند بود که برخی از آنها میتواند متناسب با روده خاص هر فرد تغییر کند.
به گفته مریم تاجآبادی (رئیس انجمن پروبیوتیک ایران) پروبیوتیکها میکروارگانیسمهاى زندهاى هستند که مصرف مقادیر کافى آن در قالب غذای فراسودمند یا به شکل مکملهای otc (بدون نیاز به تجویز پزشک) میتواند از بروز مشکلات گوارشی در مسافران، کودکان و… پیشگیری کند. همچنین این محصولات میتوانند در کارکرد بهتر سیستم ایمنی نقش داشته باشند
او درمورد تولید مکمل پروبیوتیک در ایران میگوید: « تقریبا یک دهه است که در کشور ما تولید انواع مکملهای پروبیوتیک آغاز شده و جزو داروهاییست که حتی API یا ماده موثره آن در داخل تولید میشود. البته برخی شرکتهای داخلی، ماده موثره را هم خودشان تولید میکنند و برخی آنرا وارد و واحدبندی میکنند و میفروشند. در حال حاضر ما ۴ شرکت تولیدکننده ماده موثره پروبیوتیک داریم. این تعداد، میزان بالاییست که نه تنها نیاز داخلی را برآورده میکند بلکه بسیاری از این شرکتها صادراتی هستند و ظرفیت بالایی برای صادرات دارند.