افزایش مصرف مکمل های تغذیه ای در بین مردم
رییس اداره مکمل های تغذیه ای، ورزشی و انرژی زا اداره کل فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل با اشاره به افزایش مصرف مکمل ها در چند سال اخیر در کشور، پرکردن شکاف تغذیه ای ناشی از کاهش مواد مغذی منابع غذایی و همچنین افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده را از علل این امر برشمرد.
دکتر ریحانه اکبریان ، اظهار کرد: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسه گذاری این نوع از فرآورده ها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکمل های تولید داخل و در نتیجه اقبال جامعه هدف اعم از پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکملها در کشور است.
وی افزود: باتوجه به وسعت و تنوع جامعه هدف و نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل در دسترس است.
به گفته وی انواع ویتامین ها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد بویژه نوزادان و مادران باردار و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن اعم از کاهش یا افزایش و همچنین در پیشگیری و حمایت از شرایط خاص سلامت مانند پوکیاستخوان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار می گیرد.