Page 24 - 68
P. 24
فرآوردههای طبیعی و سنتی عناوین تعدادی از کارگاهها و تشدیدنظارتبرواحدهایتولیدیباانجامبازرس یهایضربتی
پن لهای تخصصی در این همایش بود. و ادواری در سراسر کشور ،تشدید نظارت بر فرآوردههای
تولیدی برای کنترل اصالت و سلامت کالاهای عرضه شده
نمایشگاه و تاز ههای تولید در بازار مصرف ،تشدید نظارت بر فرآوردههای تولید شده در
نمایشگاهجانبیوحضورتولیدکنندگانفرآوردههایمکمل، سطح عرضه با افزایش فرآوردههای موردبررسی ،توسعه و
طبیعی ،سنتی و گیاهی ،مطابق معمول هرسال ،از بخ شهای ترویج مصرف صحیح فرآوردههای طبیعی و سنتی و کنترل
جذاب همایش بود .تعداد زیادی از شرک تهای فعال در این بیشتر فرآوردههای تحت نظارت از کارخانه تا مصر فکننده
حوزه محصولات جدید خود را برای معرفی به متخصصان و
فعالان حوزه مکمل و داروهای گیاهی در این نمایشگاه عرضه (زنجیره تامین) اعلام کرد.
کرده بودند .در سالن Dنمایشگاه نیز در طول سه روز برگزاری
همایش،نمایندگانعلمیشرک تهایحاضر،پن لهایعلمیو کارگاههاوپن لهایتخصصی
تخصصی با موضوعات مرتبط را برگزار کردند که مورد استقبال در فرصت سه روزه برگزاری دهمین همایش مکم لهای
غذایی و رژیمی و نیز یازدهمین همایش طلای سبز ،تعداد
بازدیدکنندگانقرارگرفت. قاب لتوجهی پنل و کارگاه تخصصی با حضور متخصصان و
بسیاری از داروسازان ،پزشکان ،متخصصان تغذیه و استان در هریک از این حوزهها برگزار شد .نکته جالب توجه در
شرک تکنندگاندرهمایش،همزمانیاینهمای شهابانمایشگاه مورد این پن لها این بود که اگرچه طبق دستورالعمل جدید،
راازنقاطقوتوویژگ یهایمثبتاینرویدادتخصصیم یدانند امتیاز بازآموزی برای هر شرک تکننده در هر روز تنها به یکی
و معتقدند که این موضوع باعث پیوند بیشتر بخش علمی و از پن لهای صبح یا عصر تعلق م یگرفت ،ظرفیت تمامی
بخش صنعتی در این حوزهها خواهد شد که در نهایت به تولید پن لها و کارگاهها تکمیل شد و حتی امکان پذیرش تعدادی از
محصولاتیباکیفی تبرایمصر فکنندگانم یانجامد.کارشناسان
این حوزه در این زمینه متعقدند تهمزمانی این همایش و شرک تکنندگاندربرخیپن لهاوجودنداشت.
نمایشگاه فضای مناسبی برای شناساندن فرآوردههای نوین به تازههای مکم لهای تغذی های در دوران بیماری ،تازههای
جامعه،شناختوارزیابیبهترتأمی نکنندگانوافزایشسطح مکم لهای تغذی های در ورزش ،مبانی GLPدر تولید
محصولات دارویی ،تغذیه بالینی و تداخلات دارویی ،کنترل
عمومی کیفیت در میان تولی دکنندگان گوناگون استu. کیفی فرآوردهها ،تغذیه بالینی در بیمارستان و ارتقای کیفیت